Kaupallinen yhteistyö Orla DTx

Lääkinnällisten laitteiden asetuksen tarkentuneen tulkintakäytännön mukaan PEF-laskureiden tulee jatkossa olla CE-merkittyjä

Lääkinnällisten laitteiden asetuksen tarkentuneen tulkintakäytännön mukaan PEF–seurantaan käytettyjen laskentakomponenttien (kuten EU-viitearvon ja bronkodilataation laskennan) tulee jatkossa olla CE-merkittyjä ja siksi nämä toiminnallisuudet poistuvat PEF.fi sivuston PEF–seurannan web-lomakkeista 12.1.2024 (tiedote PEF.fi sivuilla 12.12.2023).

Voit jatkaa PEF.fi sivuston astman hoitoa tukevien palveluiden hyödyntämistä

PEF.fi sivustolla jaetaan hyödyllistä tietoa astman hoitoon ja PEF–seurantoihin liittyen, ja PEF–seurantojen kirjaamiseen tarkoitettuja web-lomakkeita voi edelleen käyttää mittausarvojen syöttämiseen, tallentamiseen ja tulostamiseen. Tämä toiminnallisuus on oiva työkalu PEF–seurantoihin liittyvien tietojen puhtaaksi kirjoittamiseen. Voit siis jatkaa PEF.fi sivuston astman hoitoa tukevien palveluiden hyödyntämistä. Laskentaa vaativien komponenttien poistuminen web-lomakkeilta voi kuitenkin aiheuttaa ammattilaiselle jopa 20 minuuttia lisätyötä jokaista PEF-seurantaa kohden.

Vältä PEF.fi sivuston
laskentakomponenttien poistumisesta
aiheutuvat kustannukset

Orla DTx:n ratkaisuilla voit välttää ylimääräisen työn, parantaa laatua ja säästää rahaa

Orla DTx:n ratkaisuilla voit välttää ylimääräisen työn ja näin estää organisaatiolle aiheutuvat turhat lisäkustannukset. Tämän lisäksi PEF-seuranta voidaan toteuttaa paremmalla laadulla, ammattilaisten ja potilaiden tyytyväisyyttä parantaen ja hoidon jatkuvuutta parantaen. Keskikokoisen hyvinvointialueen väestöpohjalla säästöt ovat jopa satoja tuhansia euroja vuodessa. PEF-vuorokausiseurantojen ja työperäisten astmatutkimusten korkeasta laadusta ja automaattisesta kirjaamisesta saavat merkittävää hyötyä myös useat yksityiset terveydenhuollon palveluntarjoajat.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme kuinka olemme onnistuneet uudistamaan hoitoprosesseja liittyen astman diagnosointiin, astman hoidon aloitukseen, astman seurantaan sekä työperäisen astman seurantaan.

Orla DTx Oy on digitaalisten hoitojen asiantuntijayritys, jonka palveluita käyttää tällä hetkellä jo puolet Suomen hyvinvointialueista ja suurin osa merkittävistä yksityisistä terveydenhuollon palveluntarjoajista.

Ota yhteyttä:

Tomi Kurppa
Head of Sales and Marketing
tomi.kurppa@orladtx.com
+358 50 310 2947

Samankaltaiset artikkelit